Meterkast & Elektra

Het hart van het huis

In uw meterkast bevindt zich de groepenkast of stoppenkast. Het is het hart van de elektrische installatie in uw woning. Alle opgewekte en verbruikte energie loopt hier doorheen. Logisch dat dit veilig en up-to-date moet zijn. Verouderde stoppenkasten of groepenkasten zijn door de toename van elektrische apparaten in huis, zoals laadpalen, zonnepanelen, warmtepompen, inductiekookplaten en Quookers vaak niet meer geschikt voor de energievraag van morgen.

Vakkundige installatie door Havitech

Havitech is gespecialliseerd in het vervangen of het uitbreiden van diverse elektrische
aansluitingen in en buiten uw meterkast.

Bij Havitech werken we volgens de waarden: kwaliteit, service en netheid,

waarbij tevredenheid van de klant voorop staat. Daarom werken wij met een installatiepakket.
Met zo’n pakket wordt de installatie compleet verzorgd.
U weet precies waar u aan toe bent zonder verrassingen of meerkosten achteraf.

Wij maken graag voor u een
vrijblijvende offerte

Reviews

Ton Snoei

Vincent heeft bij ons de Tesla Wall Connector geinstalleerd. Hij weet waar hij mee bezig is netjes, communicatief en super professioneel. Reageert vlot en kan snel leveren. Prijs is goed. En installatie is om door een ringetje te halen. Geen losse eindjes. Echt supertevreden!

Michael Monterossiz

Hij houdt zich keurig aan de afspraken. Precies op tijd. Van te voren een offerte gemaakt en geen extra kosten naderhand. Heel netjes gewerkt en alles werkt perfect. Hij heeft heel duidelijk en geduldig alles uitgelegd. Volgende keer zal ik hem zeker weer vragen.

Ton van der Linden

Vincent is een echte professional met een keurige prijs. Heeft voor ons naar volle tevredenheid een Tesla wallbox geinstalleerd. Vincent heeft plezier in zijn werk, werkt rustig en goed, levert alles netjes schoon op en is plezierig in de omgang. Aanrader.

Offerte aanvragen voor meterkast & elektra

Vraag via ons formulier vrijblijvend een offerte aan bij Havitech. Selecteer één van de diensten waar u een offerte voor wilt aanvragen. Het helpt, wanneer u één of twee afbeeldingen meestuurt van de situatie van uw meterkast of kruipruimte.

Beste bezoeker,

Op dit moment zijn wij in verband met vakantie tot en met 28 juni gesloten.

Wij gaan 1 juli weer voor je aan de slag en komen binnen 2 tot 5 werkdagen bij je terug.

Voor noodgevallen kunt u ons een bericht sturen naar het telefoonnummer 0615256799

Met elektrische groet,

Havitech