Over Havitech

Welkom bij Havitech!

Ik ben Vincent Eshuis. Na 10 jaar ervaring binnen verschillende organisaties in een elektrotechnische rol, heb ik in 2019 de stap genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Waarom Havitech?

Al vanaf kinds af aan was ik gefascineerd door techniek en werd ik door mijn vader Hans aan de hand meegenomen. Hij heeft mij alle kneepjes van het technische vak geleerd. En niet alleen dat, ook het ondernemen. Ondernemen zit in mijn bloed. Mijn opa, vader, moeder en zus zijn allemaal eigen ondernemer. Het is dus niet zo gek dat ik ook deze stap heb genomen om mijn droom achterna te gaan. De inspiratie om het bedrijf Havitech te noemen komt ook deels uit mijn jeugd vandaan. ‘Hans Vincent techniek’ omdat ik de techniek van mijn vader heb meegekregen wilde ik hem ook verwerken in mijn bedrijfsnaam. Het bedrijf is een verlengde van mijn eigen kernwaarden: kwaliteit, service en netheid waarbij tevredenheid van de klant voorop staat.

Visie

Bij Havitech hebben we een droom: elke klant laten wij met een tevreden gevoel achter. Tevredenheid in kwaliteit, service en netheid. Onze kwaliteit in elektrotechniek dienen klanten niet alleen visueel te kunnen bewonderen, maar is ook onzichtbaar verwerkt in muren, aansluitingen en andere elektrische componenten. Onze service voelen klanten vanaf het eerste contact moment, tot het moment dat we hen met onze technische kennis uit de brand helpen. Onze netheid leveren wij door net even dat extraatje te doen waar anderen stoppen. Met dit alles zijn wij een betrouwbaar begrip voor de particuliere en zakelijke markt.

Missie

Samen met de klant realiseren wij duurzame elektrotechnische oplossingen.

Bel ons gerust!

Beste bezoeker,

Op dit moment zijn wij in verband met vakantie tot en met 28 juni gesloten.

Wij gaan 1 juli weer voor je aan de slag en komen binnen 2 tot 5 werkdagen bij je terug.

Voor noodgevallen kunt u ons een bericht sturen naar het telefoonnummer 0615256799

Met elektrische groet,

Havitech