Havitech is een door Tesla gecertificeerde
partner en wij helpen u graag op weg!

Tesla wallconnectors

Wilt u thuis of bij uw bedrijf een Tesla wallconnector laten installeren? Havitech is een door Tesla gecertificeerde partner en wij helpen u graag op weg!

Waarom uw installatie laten uitvoeren
door Havitech?

Bij Havitech werken we volgens de waarden:
kwaliteit, service en netheid,

waarbij tevredenheid van de klant voorop staat. Daarom werken wij met een installatiepakket.
Met zo’n pakket wordt de installatie compleet verzorgd.
U weet precies waar u aan toe bent zonder verrassingen of meerkosten achteraf.

Wij werken met verschillende pakketten,
afhankelijk van het benodigde graafwerk:

Hoe weet ik of er graafwerkzaamheden benodigd zijn voor mijn laadpaal? Graafwerkzaamheden zijn niet benodigd indien u de laadpaal direct aan de buitenmuur bevestigd wilt hebben. Vanuit uw toegankelijke kruipruimte boren wij naar buiten om de laadpaal te bevestigen. Wilt u de laadpaal op een andere plek waardoor er graafwerkzaamheden ontstaan, dan zijn er diverse installatie pakketten mogelijk aan de hand van het aantal meters. Deze graafwerkzaamheden kunt u zelf berekenen door de afstand in meters van de buitenmuur naar de gewenste locatie van het laadpunt op te meten.

Wij maken graag voor u een
vrijblijvende offerte

Over de Tesla wallconnector

De Tesla wallconnector is een handige en relatief goedkope oplader voor een Tesla. De Tesla wallconnector is ook prima geschikt voor andere merken. De wallconnector is toe te passen bij woningen, appartementen, horecagelegenheden en bedrijven. Door zijn hoge IP-waarde kan de Tesla Wallconnector ook buiten geplaatst worden.

Een thermografische test na de
wallconnector installatie

Na de installatie voeren wij een thermografische test uit. We laten dan de meterkast open en sluiten de Tesla aan op de wallconnector.
We laten de auto 15 minuten laden. Vervolgens controleren we met een gecertificeerde Fluke thermografische camera
of er hotspots en gebreken zichtbaar zijn in uw meterkast. Hiermee kunnen we een veilige, kwalitatief hoogwaardige installatie leveren.
Al ons personeel heeft hiervoor de opleiding scope 10 gedaan en we zijn hiervoor gecertificeerd.

(Voor deze test dient de Tesla aanwezig te zijn)

Reviews

Ton Snoei

Vincent heeft bij ons de Tesla Wall Connector geinstalleerd. Hij weet waar hij mee bezig is netjes, communicatief en super professioneel. Reageert vlot en kan snel leveren. Prijs is goed. En installatie is om door een ringetje te halen. Geen losse eindjes. Echt supertevreden!

Michael Monterossiz

Hij houdt zich keurig aan de afspraken. Precies op tijd. Van te voren een offerte gemaakt en geen extra kosten naderhand. Heel netjes gewerkt en alles werkt perfect. Hij heeft heel duidelijk en geduldig alles uitgelegd. Volgende keer zal ik hem zeker weer vragen.

Ton van der Linden

Vincent is een echte professional met een keurige prijs. Heeft voor ons naar volle tevredenheid een Tesla wallbox geinstalleerd. Vincent heeft plezier in zijn werk, werkt rustig en goed, levert alles netjes schoon op en is plezierig in de omgang. Aanrader.

Vraag een offerte aan

Vraag via ons formulier vrijblijvend een offerte aan bij Havitech

Geef het aantal meters op, zodat wij weten hoeveel meter wij moeten graven vanaf het laadpunt tot de buitenmuur.

Geef het aantal meter kabel aan ons door vanaf de meterkast tot het laadpunt.

Daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten of uw kruipruimte en meterkast goed toegankelijk zijn.